Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Προιοντα ομορφιας απο το plexis accessories

Γεια σας  κοριτσια!!Αυτη την φορα θα σας μιλησω για τρια υπεροχα προιοντα απο το καταστημα μας Plexis accessories στην καλαμαρια.
EVELINE cosmetics 24K Gold and Diamonds hyaluronic acid.Προκειται για μια micellar lotion for face and eyes make up removal.Ειναι απο τη χρυση σειρα με διαμαντια και ειναι και αντιριτιδικη και σερουμ.Καθαριστικο προσωπου ,λοσιον,και make-up remover.Για ολους τους τυπους δερματος ακομη και για τα ευαισθητα.Αφαιρει τελεια ακομη και αδιαβροχο μακιγιαζ.
Συστατικα:μικροκρυσταλλοι χρυσου 24 καρατιων και διαμαντιων και υαλουρονικο οξυ και MATRIX-6 και λαδι απο σπορους σταφυλιου και κολλαγονο και φυκια laminaria και βιταμινη Ε.Το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι parabens free.

INGRID cosmetics night cream STEM CELLS ARGAN OIL.Eιναι μια συμπυκνωμενη αντι-ρυτιδικη κρεμα με βλαστοκυτταρα και αργανελαιο.Αποτελεσματικη αναζωογονηση και εντατικη ανανεωση.Εχει τελεια απορροφηση και ειναι αναπλαστικη.

INGRID EXPERT MICELLAR LOTION ντεμακιγιαζ για καθαρισμο προσωπου λαιμου και ματιων.Αφαιρει τελεια και το πιο δυσκολο μακιγιαζ και καθαριζει σε βαθος.Αναζωογονει την επιδερμιδα.
Ολα θα τα βρειτε στο καταστημα μας Μεταμορφωσεως 33 καλαμαρια θεσσαλονικη

Ως την επομενη φορα φιλακιααααααααα <3




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου