Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αντιγηραντικη περιποιηση των μαλλιων με τη νεα σειρα pantene AgeDefy!!

Γεια σας και παλι ομορφες!!!!!!!Τι μου κανετε??Ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι πριν δυο μερες μου ηρθε σπιτι ενα πακετο με προιοντα απο P&G για το project με το pantene expert collection AgeDefy.
Ως πρεσβευτης επιθυμιων λοιπον θα σας περιγραψω τα προιοντα που παρελαβα.

1.AgeDefy shampoo λουσιμο.Διαθετει ενα ισχυρο μειγμα 3 πολυμερων που εναποθετει τα δραστικα συστατικα περιποιησης κατα μηκος της τριχας.

2.AgeDefy conditioner -θρεψη.Διαθετει ενα αντιγηραντικο συμπλεγμα Τριπλης Δρασης που δημιουργει ενα αναλαφρο προστατευτικο στρωμα γυρω απο καθε τριχα,μειωνοντας το σπασιμο,χωρις να τη βαραινει.

3.AgeDefy μασκα εντατικης ενυδατωσης και αναζωογονησης-φραντιδα.Χαριζει στα μαλλια αντοχη εναντια στο σπασιμο,ενω συμβαλλει στην επαναφορα της υγρασιας στα σωστα επιπεδα.

4.AgeDefy προηγμενος ορος ενισχυσης πυκνοτητας της τριχας-αποκατασταση.Χαρη στην τεχνολογια  ProV-XPAND που διαθετει,χαριζει πυκνη εμφανιση στις τριχες,ενω η συνθεση του βοηθα  τα μαλλια να γινουν ελαστικα.

Εγω λοιπον χρησιμοποιησα το δικο μου πακετο προιοντων και εμεινα εκπληκτη με το αποτελεσμα.Τα δικα μου μαλλια φριζαρουν και επισης ειναι ταλεπωρημενα απο βαφες και προιοντα styling.Απο το λουσιμο καταλαβα οτι προκειται για εξαιρετικα προιοντα διοτι μπορουσα να περασω τα δαχτυλα μου αναμεσα απο τα μαλλια μου,πραγμα εντελως αδυνατο να γινει με αλλα σαμπουαν που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα.Συνεχισα με το conditioner και τα μαλλια μου εγιναν μαλακα σαν μεταξι και σκεφτομουν να μην κανω μασκα γιατι ειχα ηδη ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα μονο με το conditioner.Προκειμενου ομως να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα και αποψη για ολα τα προιοντα που μου προσεφερε η λατρεμενη P&G εφαρμοσα και τη μασκα και φυσικα τον ορο.Δεν χρειαστηκα ουτε λαδακι στα μαλλια μου ,αλλα ουτε και αλλο προιον κατα το στεγνωμα.Τα μαλλια λαμπουν και ειναι απαλα και αναλαφρα!!!!

Δωστε λοιπον και σεις την αντιγηραντικη περιποιηση στα μαλλια σας και θα τα δειτε να αλλαζουν θεαματικα υφη και κινηση!!!!



https://www.facebook.com/bettyboop954eleniefremidou
στο fb  αλλα και στο καναλι μου http://www.youtube.com/user/TheEleniefremidou
θα βρειτε σχετικα βιντεο με τα προιοντα!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

demo mini video pantene age defy!!