Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Astonishing spa!!

Astonishing spa!!

Γεια σας κοριτσια μου!!Σημερα θα γνωρισετε τα προιοντα της Αstoniching nails Greece.Προκειται για μια εταιρεια με προιοντα μανικιουρ πεντικιουρ,με πολυ καλη ποιοτητα και ταυτοχρονα πολυ καλες τιμες.Στην εταιρεια θα βρειτε
προιοντα για τα νυχια οπως συστημα gel και συστημα ακρυλικου ,spa manicure-pedicure,λιμες,buffer,υγρα προιοντα,φορμες νυχιων,και δια φορα αλλα.
Σε οτι αφορα το gel προκειται για προιον μη τοξικο,αοσμο,που δεν καταστρεφει αλλα και δεν κιτρινιζει το νυχι,και φυσικα ειναι υποαλλεργικα.Σε οτι αφορα την συσκευασια των προιοντων εχει αεροστεγες σφραγισμα,το οποιο εγγυαται σταθερη,και υψηλη ποιοτητα των προιοντων.

Προσωπικα εχω στην κατοχη μου δυο πολυ ωραια προιοντα τους που ειναι το peeling one minute hands-feet-body με αρωμα λεβαντα,και ειναι πραγματικα υπεροχο και το αλλο προιον ειναι η μασκα με το ιδιο αρωμα. 
 Απο τη μια οι κοκοι του που ειναι χοντροι και κανουν πολυ καλη απολεπηση,απο την αλλη τα ελαια που περιεχει το προιον,αλλα και το εντονο αρωμα της λεβαντας που μενει για ωρες επανω στο δερμα,δινουν ενα αποτελεσμα μοναδικο.Η μασκα  ειναι και αυτη πολυ ενυδατικη και μοσχοβολαει.

Αυτα για σημερα κουκλιτσες μου!!Σας στελνω πολλα φιλιααα!!!!!!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

και αλλα too faced προιοντα!!

Γεια σας κοριτσια?Τι κανετε?Σημερα θα σας μιλησω για μερικα προιοντα που λατρευω,απο too faced.Προκειται για μια εταιρεια καλλυντικων με φανταστικα προιοντα,σε πολυ ομορφες συσκευασιες,πολυ θυληκες,αλλα και συγχρονως η ποιοτητα τους ειναι εξαιρετικη και η ποικιλια τους σε προιοντα ειναι μεγαλη.
Εχει μεγαλη γκαμα απο πουδρες,βασεις,makeup,ρουζ,bronzing powder,σκιες,παλετες,μασκαρα,πινελα,gloss,lipstics,και οχι μονο!!Η αποδοση των χρωματων ειναι απιστευτη,και η ποιοτητα των πινελων μοναδικη.Οτι και να εχω παρει,χωρις να μπω στη διαδικασια να το δοκιμασω,εμεινα απολυτα ευχαριστημενη.
Οι τιμες τους ειναι λιγο τσιμπημενες,αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.Σημερα θα σας δειξω καποια απο αυτα που εχω στην κατοχη μου,και καποια αλλα θα τα βρειτε και στο καναλι μου στο  youtube  http://www.youtube.com/user/TheEleniefremidou
αλλα και στο επισημο side της too faced.

Αυτα  τα προιοντα που σας δειχνω εδω ειναι μια πουδρα,ενα προιον για να φωτισουμε καποια σημεια που θελουμε,ενα eyeliner που δεν εχει χρωμα,απλα το βουταμε σε μια σκια και το κανουμε ετσι οτι χρωμα επιθυμουμε εμεις,και τρια πινελα,τα δυο για ρουζ και το τριτο για την φωτεινοτητα.Το υπεροχο τσαντακι περιειχε καποια αλλα προιοντα απο την ιδια εταιρεια αλλα δεν θυμαμαι δυστυχως τα προιοντα αυτα.
Σε αλλο post θα σας δειξω αναλυτικα και αλλα προιοντα απο τη συλλογη μου.Σας φιλω!!!!!!!!


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

It's a girl thing !!: orly ημιμονιμο

It's a girl thing !!: orly ημιμονιμο: γεια σας κοριτσια.Σημερα θελω να σας δειξω τα ημιμονιμα βερνικια orly.Eχετε ακουσει για το ημιμονιμο??Προκειται για μια πολυ ευκολη διαδικα... ειδατε την νεα μου αναρτηση?

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

orly ημιμονιμο

γεια σας κοριτσια.Σημερα θελω να σας δειξω τα ημιμονιμα βερνικια orly.Eχετε ακουσει για το ημιμονιμο??Προκειται για μια πολυ ευκολη διαδικασια και το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο και διαρκει αρκετα,αναλογα βεβαια με το νυχι αλλα και με την ορθοτητα της εφαρμογης.
Η διαδικασια ειναι απλη και χρειαζεται ενα primer,ενα basecoat ,ενα topcoat,και το χρωμα της αρεσκειας σας και φυσικα ενα φουρνακι με λαμπες uv  αλλα και  led.Η διαφορα τους ειναι οτι οι λαμπες uv χρειαζονται παραπανω χρονο στο ψησιμο του τζελ,ενω οι led απαιτουν μονο λιγα δευτερολεπτα.
Μετα απο τη σωστη τοποθετηση των προιοντων ,το αποτελεσμα διαρκει 15 με 20 μερες,και η αφαιρεση τους ειναι επισης πανευκολη,και μαλιστα χωρις τριψιμο με λιμα.Ετσι το νυχι παραμενει υγειες και χωρις ξεφλουδισματα .Τοποθετουμε πολυ απλα σε ενα κομματι βαμβακι,λιγο ασετον και αυτο το τοποθετουμε επανω στο χρωμα που θελουμε να αφαιρεσουμε,ενω απο πανω το κλεινω με λιγο αλουμινοχαρτο.Το αφηνω για 10 λεπτα,και μετα απλα το αφαιρουμε με χαρτακι.
Βεβαια υπαρχει ειδικο προιον αφαιρεσης εκτος απο το ασετον,και ειδικα επιθεματα που ειναι ηδη εμποτισμενα με υγρο που το βαζουμε επανω στο νυχι μας,αλλα αφου μπορουμε να αφαιρεσουμε με πιο οικονομικη λυση,τοτε γιατι να μην το κανουμε?
Η ποικιλια των χρωματων ειναι μεγαλη,σε ολες πλεον τις εταιρειες,και η ποιοτητα του βερνικιου εξαρταται απο την ιδια την εταιρεια.Για παραδειγμα
η συσταση του βερνικιου στην orly ειναι τετοια που μολις το βγαζεις το πινελακι απο το μπουκαλακι του,αρχιζει και τρεχει.Ειναι δηλαδη πολυ ρευστο προιον.Προσωπικα θα το προτιμουσα λιγο πιο παχυρευστο,για να ειναι και πιο ευκολο στην χρηση του,αλλα και να μην χρειαζεται τοσα στρωματα.Διοτι οσο πιο παχυ ειναι το προιον τοσο πιο ευκολα απλωνετε και εχει πιο καλη χρωματικη αποδοση.
Ενα αλλο πολυ σημαντικο κομματι ειναι οτι χρειαζεται πολυ μεγαλη προσοχη στα πετσακια.Δεν πρεπει το προιον να πατησει πανω στο δερμα γυρω απο τα νυχια.Ετσι αν ειναι ρευστο,αυτο απαιτει παραπανω προσοχη γιατι τρεχει πολυ πιο γρηγορα στα πλαινα και ετσι θα ξεφλουδισει αμεσως.
Γενικα το ημιμονιμο μανικιουρ ειναι μια ιδανικη λυση για τις περιπτωσεις που δεν μπορουμε να περιμενουμε να στεγνωσει το απλο βερνικι,αλλα ωστοσο,χρειαζομαστε αμεσα να περασουμε χρωμα στα νυχια μας.Οποτε επιλεγουμε το ημιμονιμο,και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Οσο για την τιμη του,εξαρταται παντα που θα πας να το κανεις.Κυμαινεται γυρω στα 10-20  ευρω και εχεις περιποιημενα ακρα τουλαχιστον δυο εβδομαδες.
Εχει δοκιμασει καμια απο εσας ειτε λογω της δουλειας της,ειτε επειδη εκανε μια περιποιηση στα δικα της νυχια,αυτο το μανικιουρ?Και αν ναι  ποιανης εταιρειας?

αυτα για σημερα...... <3 :) ;) filiaaaaaaaaaaaaaaaa