Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

καινουρια κραγιον!

Γεια σας κοριτσια!Σημερα θα μιλησουμε για κραγιον.Καποια κραγιον που πηρα προσφατα,και θελω να τα μοιραστω μαζι σας.


Προκειται για την μαυρη σειρα του dior και την ασημενια που βγηκαν προσφατα και που ειναι ιδιαιτερα ενυδατικα και με πολυ καλη χρωματικη αποδοση.Ειναι γυαλιστερα αλλα οχι περλε,και δειχνουν τα χειλη ζουμερα και φρεσκα.Και φυσικα οταν τα φοραω και μετα τα βγαζω τα χειλη μου παραμενουν ενυδατωμενα.
Ενα αλλο κραγιον-γκλος που πηρα ειναι απο seventeen και ειναι το πρωτο στη σειρα απο αριστερα στο χερι μου επανω.Ειναι αρκετα εντονο και σαν γκλος που ειναι ,γυαλιζει λιγο παραπανω,αλλα και εχει πολυ μεγαλυτερη χρωματικη αποδοση σε σχεση με τα συνηθισμενα γκλος.Κραταει αρκετα πανω στα χειλη και χρειαζεται περιγραμμα για να μην βγει προς τα κατω.Ειναι αρκετα κολλωδες αλλα δεν παυει να ειναι ενα γκλος,οποτε και γι αυτο σας προτεινω το περιγραμμα.
Αυτα και για σημερα κοριτσια μου,θα τα πουμε πολυ συντομα.Φιλια πολλα!!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

σκιες gosh!!

Καλησπερα!!Τι κανετε?Σημερα θα σας μιλησω για τις αγαπημενες μου σκιες 
gosh.Προκειται για σκιες σε ελευθερη μορφη και οχι σε κομπακτ,και οι συγκεκριμενες που εχω εγω ειναι περλε.Η ποικιλια στα χρωματα ειναι μεγαλη και η αποδοση τους εξαιρετικη.Η συσκευασια ειναι πολυ πρακτικη
διοτι τα βαζακια στα οποια βρισκεται μεσα η σκονη,ειναι πολυ μικρα και ετσι μπορεις να τα βαλεις και στο νεσεσερ,αλλα και στη βαλιτσα του μακιγιαζ χωρις να σκεφτεις τον χωρο που θα πιασουν.Γραφουν κατευθειαν επανω στο ματι,και δεν σκορπιζουν ευκολα,οταν τις απλωνεις.Και φυσικα εχουν μεγαλη διαρκεια.
Επισης μπορεις να τις χρησιμοποιησεις και με στεγνο αλλα και με υγρο πινελο.Εκτος απο χρωματα,εχουν και glitter σκετα,ασημι,χρυσο,και αναμικτο.Μενουν και αυτα πολλες ωρες!!!!

 Στα δαχτυλα μου εβαλα λιγο μεσα απο το καπακι τους,και οχι κατευθειαν απο το προιον.Και παλι ομως ακομα και ετσι ειναι πολυ εντονες.Αρα κρατανε παρα πολυ καιρο,αναλογα βεβαια και με τη χρηση τους!!!!

Αυτα και για σημερα,ελπιζω να σας αρεσαν οι σκιες αυτες!!Εσεις τι γνωμη εχετε για σκιες σε αυτη τη μορφη??
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ <3 :)




Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημενα πινελα μακιγιαζ!!

Γεια σας κοριτσια!!Αυτη τη φορα θα σας μιλησω για τα πινελα του dior που αγορασα.Προκειται για εξαιρετικα πινελα απο ολες τις αποψεις.Ειναι απαλα
,εννοειται πως δεν αφηνουν τριχα,εχουν μοναδικο desing,καθαριζουν πανευκολα,ειναι ελαφρια,πολυ πικνα,αστραφτουν επειδη εχουν ασημι χρωμα σε ολο τους το μηκος,ετσι ωστε να γυαλιζουν οταν τα καθαριζω,ειναι μεσαιου μεγεθους ως προς το μηκος τους και ετσι εγω προσωπικα τα βρισκω ιδιαιτερα βολικα.
Ως προς την τιμουλα τους ειναι λιγακι τσουχτερα(dior βλεπετε) αλλα οποια εχει λατρεια με το μακιγιαζ,θεωρω οτι αυτο το σημειο απλα το προσπερναει..
Κοστιζουν 170 ευρω ,ειναι πεντε,και ειναι μεσα σε μια δερματινη θηκη με φερμουαρ.
Αναλυτικοτερα,το σετ αποτελειται απο δυο χοντρα πινελα,ενα για την πουδρα,και ενα για το ρουζ,ενα πινελο eyeliner,το οποιο προσωπικα το χρησιμοποιω και στο πανω αλλα και στο κατω βλεφαρο,και για να απλωσω ενα μολυβι,αλλα και για να απλωσω μια σκια πανω απο το μολυβι,αλλα και συριζα στις  κατω βλεφαριδες.
Το επομενο πινελακι ειναι το πινελο για απλωμα της σκιας,αλλα και ντεγκρανταρισμα,ετσι ωστε να σβηνω τις σκιες προς τα πανω και εξω,αλλα και για να σβηνω τις σκιες την μια μεσα στην αλλη.
Το τελευταιο πινελο,αλλα οχι και λιγοτερο σημαντικο,ειναι το πινελακι των χειλιων.Ειναι πολυ λεπτο ετσι ωστε να απλωνει το κραγιον ακομα και στα πιο δυσκολα σημεια των χειλιων,σαν να ειναι μολυβι.Η συσκευασια του ειναι πολυ "εξυπνη"αφου αποτελειται απο δυο τμηματα χωρις ομως να ειναι ξεχωριστα μεταξυ τους.Οταν θελουμε να το χρησιμοποιησουμε απλα τραβαμε απαλα τα δυο ακρα το ενα προς τα πανω,και το αλλο προς τα κατω.Ετσι βγαινει απο μεσα το πινελακι.Και επειτα κανουμε ακριβως την αντιθετη κινηση για να το τοποθετησουμε παλι μεσα.


Δεν ειναι υπεροχα??
Θα χαρω πολυ αν μου πειτε εντυπωσεις.
Φιλια πολλα!!!!!!!