Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΟΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!

Κοριτσια μου επιτελους τα ξαναλεμε....Δεν φταιω για αυτο το κενο.Ειχα προβλημα με το λαπτοπ μου.Τωρα ολα δειχνουν τελεια!!!!!!Και ξεκιναωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WELLA OIL REFLECTIONS Προκειται για μια τελεια αγορα που εκανα αυτες τις μερες,απο το κομμωτηριο του αδερφου μου!Ειναι ενα λαδακι περιποιησης μαλλιων που μαγευει ολες τις αισθησεις,με ελαια σπορου Μακανταμια,Αβοκαντο,και βιταμινη Ε που ειναι γνωστη ως φυσικο αντιοξειδωτικο.Λειαινει τα μαλλια προσφεροντας υπεροχη λαμψη και αερινη ελαστικοτητα.Με ενα σαγηνευτικα αισθησιακο αρωμα.Για επαγγελματικο αποτελεσμα!!

Erre due glitter effect!!!!! Το συγκεκριμενο βερνικι το πηρα σε δυο αποχρωσεις,την Νο992 και Νο933.Η πρωτη ειναι με μοβ και ροζ λαμψεις ενω η δευτερη με μπλε!
Elixir 60''fast dry Ενα ακομα λαμπερο βερνικι της ιδιας φιλοσοφιας με τα παραπανω αλλα σε μαυρο χρωμα με ασημι λαμψεις Νο 192!Ολα τα παραπανω χρησιμοποιουνται και απο μονα τους,αλλα και πανω απο αλλα βερνικια ειτε για να δωσουμε εντυπωσιακο εφε στα ακρα μας,ειτε γιατι εχει ξεφλουδισει το βασικο μας βερνικι και βαριομαστε ή   δεν προλαβαινουμε να ξεβαψουμε τα νυχια μας και ετσι βαζουμε αυτα τα βερνικια απο πανω και δεν φαινεται καμια ατελεια!!Δοκιμαστε τα και σε αλλες αποχρωσεις,θα ξετρελαθειτε απο το αποτελεσμα!

GOLDEN ROSE matte velvet No108 Προκειται για ενα ακομα βερνικι αλλα με ματ αποτελεσμα,τελεια χρωματικη αποδοση,χωρις να ειναι απαραιτητο το δευτερο περασμα στα νυχια.Στεγνωνει στο λεπτο.Προσωπικα το χρησιμοποιω πολυ σε συνδυασμο με το elixir No192.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου