Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

orly ημιμονιμο

γεια σας κοριτσια.Σημερα θελω να σας δειξω τα ημιμονιμα βερνικια orly.Eχετε ακουσει για το ημιμονιμο??Προκειται για μια πολυ ευκολη διαδικασια και το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο και διαρκει αρκετα,αναλογα βεβαια με το νυχι αλλα και με την ορθοτητα της εφαρμογης.
Η διαδικασια ειναι απλη και χρειαζεται ενα primer,ενα basecoat ,ενα topcoat,και το χρωμα της αρεσκειας σας και φυσικα ενα φουρνακι με λαμπες uv  αλλα και  led.Η διαφορα τους ειναι οτι οι λαμπες uv χρειαζονται παραπανω χρονο στο ψησιμο του τζελ,ενω οι led απαιτουν μονο λιγα δευτερολεπτα.
Μετα απο τη σωστη τοποθετηση των προιοντων ,το αποτελεσμα διαρκει 15 με 20 μερες,και η αφαιρεση τους ειναι επισης πανευκολη,και μαλιστα χωρις τριψιμο με λιμα.Ετσι το νυχι παραμενει υγειες και χωρις ξεφλουδισματα .Τοποθετουμε πολυ απλα σε ενα κομματι βαμβακι,λιγο ασετον και αυτο το τοποθετουμε επανω στο χρωμα που θελουμε να αφαιρεσουμε,ενω απο πανω το κλεινω με λιγο αλουμινοχαρτο.Το αφηνω για 10 λεπτα,και μετα απλα το αφαιρουμε με χαρτακι.
Βεβαια υπαρχει ειδικο προιον αφαιρεσης εκτος απο το ασετον,και ειδικα επιθεματα που ειναι ηδη εμποτισμενα με υγρο που το βαζουμε επανω στο νυχι μας,αλλα αφου μπορουμε να αφαιρεσουμε με πιο οικονομικη λυση,τοτε γιατι να μην το κανουμε?
Η ποικιλια των χρωματων ειναι μεγαλη,σε ολες πλεον τις εταιρειες,και η ποιοτητα του βερνικιου εξαρταται απο την ιδια την εταιρεια.Για παραδειγμα
η συσταση του βερνικιου στην orly ειναι τετοια που μολις το βγαζεις το πινελακι απο το μπουκαλακι του,αρχιζει και τρεχει.Ειναι δηλαδη πολυ ρευστο προιον.Προσωπικα θα το προτιμουσα λιγο πιο παχυρευστο,για να ειναι και πιο ευκολο στην χρηση του,αλλα και να μην χρειαζεται τοσα στρωματα.Διοτι οσο πιο παχυ ειναι το προιον τοσο πιο ευκολα απλωνετε και εχει πιο καλη χρωματικη αποδοση.
Ενα αλλο πολυ σημαντικο κομματι ειναι οτι χρειαζεται πολυ μεγαλη προσοχη στα πετσακια.Δεν πρεπει το προιον να πατησει πανω στο δερμα γυρω απο τα νυχια.Ετσι αν ειναι ρευστο,αυτο απαιτει παραπανω προσοχη γιατι τρεχει πολυ πιο γρηγορα στα πλαινα και ετσι θα ξεφλουδισει αμεσως.
Γενικα το ημιμονιμο μανικιουρ ειναι μια ιδανικη λυση για τις περιπτωσεις που δεν μπορουμε να περιμενουμε να στεγνωσει το απλο βερνικι,αλλα ωστοσο,χρειαζομαστε αμεσα να περασουμε χρωμα στα νυχια μας.Οποτε επιλεγουμε το ημιμονιμο,και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Οσο για την τιμη του,εξαρταται παντα που θα πας να το κανεις.Κυμαινεται γυρω στα 10-20  ευρω και εχεις περιποιημενα ακρα τουλαχιστον δυο εβδομαδες.
Εχει δοκιμασει καμια απο εσας ειτε λογω της δουλειας της,ειτε επειδη εκανε μια περιποιηση στα δικα της νυχια,αυτο το μανικιουρ?Και αν ναι  ποιανης εταιρειας?

αυτα για σημερα...... <3 :) ;) filiaaaaaaaaaaaaaaaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου