Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Astonishing spa!!

Astonishing spa!!

Γεια σας κοριτσια μου!!Σημερα θα γνωρισετε τα προιοντα της Αstoniching nails Greece.Προκειται για μια εταιρεια με προιοντα μανικιουρ πεντικιουρ,με πολυ καλη ποιοτητα και ταυτοχρονα πολυ καλες τιμες.Στην εταιρεια θα βρειτε
προιοντα για τα νυχια οπως συστημα gel και συστημα ακρυλικου ,spa manicure-pedicure,λιμες,buffer,υγρα προιοντα,φορμες νυχιων,και δια φορα αλλα.
Σε οτι αφορα το gel προκειται για προιον μη τοξικο,αοσμο,που δεν καταστρεφει αλλα και δεν κιτρινιζει το νυχι,και φυσικα ειναι υποαλλεργικα.Σε οτι αφορα την συσκευασια των προιοντων εχει αεροστεγες σφραγισμα,το οποιο εγγυαται σταθερη,και υψηλη ποιοτητα των προιοντων.

Προσωπικα εχω στην κατοχη μου δυο πολυ ωραια προιοντα τους που ειναι το peeling one minute hands-feet-body με αρωμα λεβαντα,και ειναι πραγματικα υπεροχο και το αλλο προιον ειναι η μασκα με το ιδιο αρωμα. 
 Απο τη μια οι κοκοι του που ειναι χοντροι και κανουν πολυ καλη απολεπηση,απο την αλλη τα ελαια που περιεχει το προιον,αλλα και το εντονο αρωμα της λεβαντας που μενει για ωρες επανω στο δερμα,δινουν ενα αποτελεσμα μοναδικο.Η μασκα  ειναι και αυτη πολυ ενυδατικη και μοσχοβολαει.

Αυτα για σημερα κουκλιτσες μου!!Σας στελνω πολλα φιλιααα!!!!!!